top of page

Заклади для весілля

ЗЕЛЕНИЙ ГАЙ

Бенкет - невід'ємна частина святкування весілля і, зважаючи на невеликий вибір якісних закладів в межах Луцька та його околицях, до вибору ресторану слід підійти з особливою ретельністю. 📍Найбільш популярні заклади серед молодят - Gosti, Зелений Гай, Срібні Лелеки, Рест-Парк. Чудова кухня та неповторний інтер'єр стануть гармонійним продовженням Вашого свята. Але часто ці заклади можуть бути замовлені заздалегідь на довгий період часу, тому не зволікайте і проконсультуйтесь з персоналом.

Гості

📍Вуаль, Садиба на джерелах, Острів, Замкова Вежа,Золота Підкова,101 Км, - автентичні заклади з цікавою атмосферою, кожен з яких має свої особливості, які варто врахувати при організації на їх території весілля. Час закінчення музичного супроводу, віддаленість від міста, облаштування території - здавалось би, це нюанси, але при влаштуванні весілля вони є важливими.

Замовляючи фотографа та відеографа на весілля, поцікавтесь, чи має він досвід зйомки в обраному закладі і не соромтесь попросити продемонструвати кілька кадрів.

Нехай Ваше свято стане приємним часом відпочинку для Вас та Ваших гостей! . 📷 Ярослав Близнюк 📲 066 931 49 92

Избранные посты
Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Недавние посты
Поиск по тегам
Тегов пока нет.
Я в соцсетях
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page